Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Καλύτερο το σεξ στα ξενοδοχεία πάρα στο σπίτι...

Καλύτερο το σεξ στα ξενοδοχεία πάρα στο σπίτι...

Υπάρχει λόγος που τα ζευγάρια απολαμβάνουν τις ρομαντικές διακοπές στο ξενοδοχείο και αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει η επιστήμη.
Κατ αρχήν η διαμονή σε ένα νέο μέρος ανεβάζει τα επίπεδα ντοπαμίνης στον οργανισμό, τον ισχυρό νευροδιαβιβαστή που ελέγχει τις αισθήσεις της ευχαρίστησης και της ικανοποίησης. Άλλοι παράγοντες που συμβάλλουν σε εξάρσεις της ντοπαμίνης είναι η κατανάλωση σοκολάτας ή αλκοόλ, η μουσική ή η χρήση διεγερτικών όπως η κοκαΐνη.
Σε δεύτερο επίπεδο, το τσεκ ιν σε ένα ξενοδοχείο είναι συνώνυμο της εμπειρίας διακοπών και την αναμενόμενη απόδραση από την καθημερινή ρουτίνα, κάτι που σίγουρα ευνοεί τη διάθεση για στενότερη επαφή μεταξύ των συντρόφων. 
Tα καθαρά δωμάτια και σεντόνια και η ανωνυμία συντελούν, προσφέροντας ένα ασφαλές και ιδανικό περιβάλλον για τα ζευγάρια που επιθυμούν να αποδράσουν από τις καθημερινές έγνοιες στο σπίτι, οι οποίες μπορεί να επηρεάζουν την ερωτική τους ζωή.
Ο ψυχοθεραπευτής Ian Kerner και η ψυχολόγος Amy Muise είναι μόνο 2 από τους επιστήμονες που δημοσιοποιούν αυτή την επίδραση των ταξιδίων.
TORNOS NEWS